FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Kan du hjælpe mig med at finde en kæreste?

Jeg hjælper dig med at tiltrække en god kæreste ved at skabe et godt fundament i dig. Jeg hjælper dig med at stoppe med at begå de samme fejltagelser og dermed få nye resultater. Jeg har haft succes med det med tidligere klienter, så hvorfor ikke dig? Vi har alle vores blinde vinkler, og dem hjælper dig med at blive bevidsthed om. Så kan du foretage de ændringer, der skal til, og jeg har værktøjerne i form af mine metoder.

Hvordan foregår sessionerne?

Sessionerne foregår over Skype eller Facetime. Det er mere fleksibelt for dig i forhold til tid og afstand. Det er en komfortabel måde for dig at have kontakt på, da det passer ind i dit skema, og du går ikke på kompromis med mit nærvær eller min opmærksomhed, selvom sessionen foregår via skærmen. Ønsker du et fysisk møde, så kontakt mig omkring dette.

Hvor mange gange skal jeg komme?

Det er forskelligt. Nogle foretrækker et længere forløb, så jeg kan følge op på deres udvikling. Men jeg giver dig værktøjer, du kan bruge mellem sessionerne, så du ikke kun modtager hjælp, når du er hos mig. Du får på den måde hjælp til selvhjælp. Men det er oftest nok med et forløb på 5 gange med ca. 1-2 ugers mellemrum.

Coaching handler om at nå sine mål. Kan man have det som et mål at få en kæreste?

Det er et rigtig godt spørgsmål, som jeg også i sin tid stillede mig selv. For vi kan jo ikke kontrollere en mand. Hvis man vil tabe sig 10 kilo, er det inden for ens egen kontrol at nå det mål, og det er kun en selv, der er involveret i denne proces. Når det er sagt, er det stadig inden for din kontrol at sætte dine standarder, at vælge, hvor meget energi du investerer i en mand og at have en vision for dit kærlighedsliv, som du tager skridt henimod hver dag. Så ja, der er en masse handling, du kan tage på din egen banehalvdel for at nå dit kærlighedsmål.

Tilmeld dig
mit nyhedsbrev