Om LoveTalk.dk

Lær mig bedre at kende

LoveTalk.dk

Jeg hedder Stine Gram, er certificeret coach og fungerer som dating- og kærlighedscoach. Et af mine største ønsker er at hjælpe dig med dine problematikker omkring dating, parforhold og kærestesorg.

Jeg arbejder med tilknytningsmønstrene som referenceramme – både som noget, du kan justere på, så du kan komme langt mere ind i den trygge tilknytning, men også som noget, du må anerkende som en del af dig, som der skal tages hensyn til. Først derefter kan du vælge den partner, som er mest hensigtsmæssig for dig. På den måde har jeg hjulpet kvinder med at blive afklarede omkring deres kærlighedsmønster, som de dernæst har kunnet ændre stille og roligt. Og selvom du ikke bare kan slette dit tilknytningsmønster, kan du sagtens få det til at fylde meget, meget mindre, så det i sidste ende ikke styrer dine tanker, følelser og handlinger – og det er egentlig dét, det handler om.

Derudover arbejder jeg ud fra et mål, som er det sunde, bæredygtige og bevidste parforhold, da det er sådan et forhold, mine klienter ønsker sig allermest. Men hvordan ser det egentlig ud, og hvilke naturlige faser er der i det? Det er svært at have et mål, hvis man ikke ved, hvordan det ser ud, så det bevidste parforhold er der også fokus på i min coaching.

Jeg bruger såvel min faglighed som min menneskelige erfaring i arbejdet med mine klienter og lægger stor vægt på den gode interpersonelle relation.

Kender du dette?

Du ønsker sådan at finde ud af, hvorfor du ikke kan tiltrække de rigtige mænd, og når du endelig har fundet en god mand, kommer frygten for at miste ham næsten med det samme. For hvad nu, hvis du siger det forkerte eller gør det forkerte? Vil det så skræmme ham væk? Det, der skulle have været en forelskelse, bliver i stedet en stressende oplevelse for dig, hvor tanker om, hvornår han smutter, og hvornår du kommer til at ødelægge det, fuldstændig dominerer glæden. Du kommer uvilkårligt til at sætte ham op på en piedestal, og det er hverken godt for dit selvværd eller for magtbalancen i relationen.

Jeg gør dig klogere og langt mere afslappet og tilbagelænet, og den forandring giver ro i kroppen, kontakt til din feminine energi, fornyet selvtillid og langt bedre resultater i forhold til dating og de mænd, du tiltrækker.

Uddannelser, undervisningsforløb og kurser:

Sensuality Masterclass, 2021
World of the Feminine by Oana Stoianovici

Fast Track to Mr Right, 2019
International coach Matthew Hussey

Relationship Ready, 2019
Jack Butler og Clayton Olson, coaching i parforhold

Powerfully Feminine Intensive, 2018
Candice Oneida, ekspert i feminin energi

Kærlighedscoach, 2016

Certificeret coach, 2015
Be Change Academy

Udtalelser

“Med Stines hjælp kan jeg nu i langt højere grad være i relationer og i meget højere grad være mig. Jeg kan være til stede i stedet for fanget i angst og vildrede. Et ekstra gode er, at mange af mine kropssmerter er blevet mindre. F.eks. har jeg ikke spændingshovedpine og nakkesmerter hver dag, og nogle dage slet ingen smerter. Stine bruger en metode, der virkelig virker.”
“Hej Stine. Jeg synes, du skal vide, at jeg efter vores samtale mødte en rigtig dejlig mand. Vi har den mest trygge, kærlige, ærlige og dejlige relation, hvor jeg kan læne mig tilbage, tage imod og være ’honningkrukke’ og feminin.”

Tilmeld dig
mit nyhedsbrev